Lauses Grill - Nyborg Havn

Lauses Grill og Pølser

Besøg Lauses egen hjemmeside her og nu

Vesterhavnen 2, DK-5800 Nyborg (: +45 23 61 36 53

Index | Firmaets hjemmeside | Gastronomi Foto Index | Facebook

Information

Siden den 18. oktober 1968 har Lauses Grill ligget på havnen i Nyborg. I de første år var der en mindre pølsevogn tæt på den gamle toldbod. I 1974  blev den erstattet af en større grillbar, som igennem årene er blevet udbygget. Grillbaren fra 1974 er den 1. april 2007 blevet erstattet af en større grillbar og nedrevet i uge 16. 

Den nye grillbar er blevet bygget af pølsevognsfirmaet Haaning, som ligger på Mors. Det var i øvrigt det samme firma som også byggede forgængeren fra 1974. Både den fra 1974 og den nuværende er blevet markedsført som Danmarks Største Pølsevogn. 

Sommermånederne er højsæson for grillen, hvor juli måned er den absolutte topscorer. Mellem april og september er der den anden søndag i måneden et motorcykeltræf, hvor motorcyklisterne gerne sætter hinanden i stævne kl. 13.00. På den måde får de nogle hyggelige eftermiddagstimer, som går op i en højere enhed dersom vejret er godt. Regn- og blæsevejr er i hvert fald uønsket.

I påskedagene kører der et veterantog fra Veterantog Vest med tre afgange kl. 11.00, 13.00 og 15.00 fra Dronningensvej der hvor den gamle Nyborg Syd station lå indtil 1965. Hver tur tager en time og togpersonalet holder deres pauser på grillen.

 

Åbningstider mm.

Sommerhalvår (fra 1. april til 30. september): Mandag til lørdag 8.00 - 22.00 - Søn- og helligdage 10.00 - 22.00

Vinterhalvåret (fra 1. oktober til 31. marts):  Mandag til lørdag 8.00 - 21.00 - Søn- og helligdage 10.00 - 21.00 

Indtil kl. 20.00 modtages der bestillinger på telefon 23 61 36 53. De ovnstegte kyllinger er klar kl. 17.30 og vil man være sikker på at købe dem, anbefales det at bestille dem i god tid. I vintermånederne er det muligt at købe Roethles-Burgere (NFL-sæsonen), medens at sommermånederne står i isvaflernes og softicens tegn. 

Desuden har grillen igennem årene specialiseret sig i stå for serveringen af vådt eller tørt til arrangementer som for eksempel rejsegilder.