Hos Banjo - Sandhusgrillen, Odense C

Index | Lundemann Index | Snave World | Gastronomi Foto Index | Webmaster

Information

Når man kører ud af Odense og har passeret Kochsgade-rundkørslen er der til venstre ved skoven en grillbar, som har ligget her siden 1957. August 1998 blev den overtaget af den nuværende indehaver og det er ikke hvem som helst da det er ingen ringere end Søren "Banjo" Bersang Rasmussen. "Banjos" storebror er den landskendte Per Otto Bersang Rasmussen, der både har spillet "Heino" og "Vagn" i reklamerne og filmen om Polle fra Snave. 

Desuden er "Banjo" også den som forstår at feste godt og grundig igennem, helst ikke under 24 timer, og den 3. lørdag i juni måned er der træf for motorcykler, fremstillet hos "Harley-Davidson", som er kult blandt venner. Træffet starter normalt kl. 13.00 og der er også gang i musikken, fortrinsvis blues. Desuden er der gang i havegrillen og fadølsanlægget, så der mangler hverken vådt eller tørt til halsen. Der skal jo trods alt leves op til "Banjos" motto: "Hellere rund og glad end ingen aftensmad"

"Banjo" arbejder på at få erstattet den nuværende grill fra 1957 med en ny som skal bygges i bjælkehusstil ligesom den i Svanninge Bakker. Hidtil har kommunen været en vanskelig forhandlingspartner i den sammenhæng, men til gengæld har den været yderst imødekommende da "Jensens Bøfhus" skulle overtage "Restaurant Skoven" i Hunderup Skov. Jeg står på "Banjos" side og kræver at Odense Kommune skal være imødekommende overfor ham på lige fod som de er det overfor "Jensens Bøfhus" da forskelsbehandling ikke skal accepteres! 

Åbningstider mm.

(1. april - 1. okt.)

Man - søn: 11 - 21

(2. okt. - 31. marts)

Man - fre: 11 - 20

Lør - søn: 11 - 21 

Hos Banjo

Sandhusgrillen

v/Søren "Banjo" Bersang

Sandhusvej 74 - 5000  Odense C

66 12 40 15 

Spydstegt kylling er færdig hver dag fra kl. 17.30 ring og bestil. Alt som har været i frituren er stegt uden transfedtsyre og burgerne er lavet af 100 % friskhakket oksekød. Til de franske hotdogs bruges hjemmebagte flutes.