Banjo´s Grill Restaurant den 2. juli 2010 Banjo´s Grill Restaurant den 2. juli 2010

Banjo´s Grill Restaurant

Besøg Banjo´s egen hjemmeside her og nu

Sandhusvej 74, DK-5000  Odense C, (: +45 66 12 40 15

Index | Den gamle grillbar | Firmaets Hjemmeside | Gastronomi Foto Index | Facebook

Information

Når man kører ud af Odense og har passeret Kochsgade-rundkørslen er der til venstre ved skoven Danmarks største grillbar, som blev åbnet den 2. juli 2010. Den afløste en gammel grillbar som havde ligget der siden 1957. Den lå foran indgangen til den nye grillbar. August 1998 blev den gamle grillbar overtaget af den nuværende indehaver og det er ikke hvem som helst da det er ingen ringere end Søren "Banjo" Bersang Rasmussen.

"Banjo" arbejdede i 8½ år på at få erstattet den gamle grill fra 1957 med en ny som faktisk er en grillrestaurant. Byggetillladelsen skal jo trods alt være på plads! Ikke nok med at det er Danmarks bedste men bliver også Danmarks største på 260 kvm. - ja Europas største. Som noget nyt kommer dagens ret og spareribs på menuen. Kvalitetspizza er under overvejelse og skal være med rigtige råvarer!  

Desuden er det også blevet muligt at få bragt sin bestilte mad lige hjem til hoveddøren uanset om den er kold eller er varm. Så er der også en gruppe på Facebook, hvor der kan linkes til foroven.

PRØV HEKSEN´S DRØMMEDESSERT